ETA 4777.90000

Značka: Eta
€23
Skladom (1 ks)

Detailné informácie

32 rokov
32 rokov skúseností
Autorizovaný predajca
Autorizovaný predajca
Rýchle doručenie
Rýchle doručenie

Podrobný popis

Kuchynská váha


Digitálna kuchynská váha ETA Farmer má extra veľkú vážiacu plochu 20,5 x 24 cm, ktorá je vyrobená z tvrdeného skla. Váha sa pýši veľmi vysokou kapacitou váhy až do 20 kg, a vysokou presnosťou váženia s rozlíšením na 1 g. Bude vašim skvelým pomocníkom v kuchyni nech už budete potrebovať zvážiť suroviny o nižších hmotnostiach, alebo treba odvážiť väčšie hmotnosti ako je množstvo ovocia pre výrobu domáceho džemu či marmelády.

Pomocou dotykového ovládania si môžete pohodlne nastaviť meranie v jednotkách g (gramy), lb:oz (libry:unce), ml (mililitre) nebo fl´oz (tekuté unce). Nameranú hodnotu potom vyčítate na prehľadnom LCD displeji. S funkciou TARE môžete odčítať hmotnosť nádoby alebo postupne dovažovať. Kuchynská váha je vybavená indikátorom preťaženia a indikátorom slabej batérie. Protišmykové nožičky sa postarajú o vyššiu stabilitu na pracovnej ploche.

Kuchynskú váhu možno po skončení váženia vypnúť manuálne, alebo sa vypne automaticky. Vďaka tenkému prevedeniu je váha skladovateľná. Prevádzka je zaistená na 2 ks batérií typu CR2032, ktoré sú súčasťou balenia.

Digitálna kuchynská váha ETA Farmer sa vďaka svojmu prevedeniu bude ľahko udržovať v čistote, a bude elegantným, ale napriek tomu praktickým pomocníkom vo vašej kuchyni.

 

 


 

Digitálna kuchynská váha s extra veľkou vážiacou plochou 20,5 x 24 cm
s veľmi vysokou kapacitou váhy až do 20 kg

Parametre:
Tara 
Maximálne zaťaženie 20 kg
Presnosť váženia 1 g

Výpočet nutričných hodnôt Nie
Typ batérie C2032


Počet batérií 2
Ukazovateľ hmotnosti LCD displej
Farba čierna

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz